Dezvoltare personală | FabuloCity

Descriere atelier

ZENsibil – Un fabulo – program de DEZVOLTARE EMOȚIONALĂ condus de Psihoterapeut Georgiana Damian.

FabuloCity a apărut și din nevoia de a crea un loc complet de activități în care atenția se îndreaptă către dezvoltarea emoțională.

Școala pune accentul pe dezvoltarea cognitivă, pe acumularea de cunoștințe teoretice și prea puțin pe DEZVOLTAREA EMOȚIONALĂ, pe LIFE SKILLS (abilități necesare în viață).

Imaginează-ți cum ar fi să existe o ȘCOALĂ PENTRU VIAȚĂ, un loc în care copiii învață să se înțeleagă pe sine, să îi înțeleagă pe ceilalți, să identifice și să gestioneze propriile emoții, să comunice eficient, să dezvolte relații autentice, să distingă valorile de nonvalori, să își crească toleranța la frustare, să fie flexibili la schimbare, să gestioneze gândurile negative și distorsiunile cognitive (gândirea de tipul totul sau nimic, perfecționismul), să dezvolte gândire critică și creativă, să exploreze soluții la problemele întâmpinate, să înțeleagă relația cauza-efect, să devină conștienți de propriile emoții și de propriul comportament, să se auto-regleze , să aplice metode de calmare (mindfulness), să înțeleagă și să gestioneze anxietatea, să dezvolte gândire pozitivă, să dezvolte încredere de sine.

De la SENSIBIL la…ZENsibil!

Înscrie-te pentru o ședință DEMO gratuită.

Program

Vineri

Mentori

Georgiana Damian-Săvăstru

Co-fondator
Generator de Idei Fabuloase

Galerie foto

Programări online

Doriți să vă programați la acest atelier? Vă rugăm să completați formularul de mai jos și în cel mai scurt timp un membru al echipei noastre o să vă contacteze telefonic pentru confirmare.