Despre noi | FabuloCity
povestea-fabuloasa
about-us_section_01_1

FabuloasaPoveste

FabuloCity este un program edutainment (education + entertainment) în care îmbinăm educația (programe de tip pre/after-school) cu distracția, iar ceea ce rezultă este un ORAȘ al COPIILOR condus de copii, sub îndrumarea mentorilor.
cloud_1
0+

cluburi & ateliere

0+

mentori cu experienţă

0+

copii fabuloşi

cloud_1

Oraşul Fabulos

Acesta este programul în care copiii experimentează prin joc de rol meseriile oamenilor mari. Punem la dispoziție 4 camere tematice pentru ca cei mici să trăiască experiențe cât mai apropiate de realitate și să devină, pe rând, POLIȚIȘTI (rutieri, detectivi, avocați, judecători), MEDICI ( generali, pediatri, veterinari, de urgență), ARTIȘTI (pictori, dansatori, cântăreți, actori) și ANTREPRENORI (își descoperă talentele și învață să le monetizeze).

Cel mai îndrăgit concept de educație și distracție a fost testat deja de sute de copii din Galați. O combinație a cuvântului educație și divertisment, termenul „Edutainment” înseamnă, practic, să înveți distrându-te!

Obiectivele noastre educaționale sunt cultivarea cunoștințelor, responsabilității și maturității, instruirea și pregătirea pentru viața de adult.

Invățarea este o călătorie, modul în care sunt prezentate informațiile este important pentru captarea atenției copilului, iar crearea unei conexiuni este esențială pentru a transmite motivația de a învăța.

Am reușit să aducem împreună mentori, traineri, profesori, învățători, personal de suport cu experiență, motivați de același obiectiv: de a aduce ceva DIFERIT și de CALITATE în Galați, în ceea ce privește educația non-formală, prin orientarea copiilor și preadolescenților către vocație, talent sau îndeletniciri, într-un mod cât mai firesc și motivant.

fabuloasa-poveste
about-us_section_01_1
Descoperă cum poți deveni fabulos
Joculde Rol

La FabuloCity folosim jocul de rol ca metodă de bază în procesul didactic pentru a îi ajuta pe studenții noștri de la programele preschool, afterschool sau activități de tip atelier, să experimenteze noțiunile proaspăt descoperite din roluri active din viața reală.

Jocul de rol este o metodă excelentă de învățare care le permite copiilor de toate vârstele să aplice imediat conținutul învățat, ce îi implică direct, din roluri active exersând astfel abilități precum: putere de decizie, spontaneitate, responsabilitate, comunicare, etc.

Uneori, unele noțiuni rămân în plan abstract. Prin jocul de rol se declanșează efectul AHA! prin care copilul înțelege cu adevărat ce a învățat și integrează conținutul dându-i un sens, creând asocieri puternice în plan mental.

În jocul de rol, ei ajung să observe relevanța noțiunilor predate, de ce sunt importante, care este utilitatea lor, care este relația cauză-efect și multe altele.

Se stimulează gândirea de ordin superior iar conținutul este asimilat într-un mod mult mai profund, astfel că experiența și conținutul rămân vii în memoria copilului, mult timp după momentul predării.

Joaca de-a adulții, imitarea și jocul de rol reprezintă metode de bază ale învățării. Încă din primele luni de viață, copilul învață prin imitare. Mai apoi, se îmbracă precum părintele și își imaginează că este un polițist agil într-o misiune dificilă.

activitatile-fabulosilor
nanny_section_07_1
cloud_2

FabuloCity

FabuloCity este dispus pe 4 niveluri, cu o suprafață totală de 450 mp, cu 14 încăperi fiecare având câte o destinație precisă, unele spațioase ce găzduiesc programele dedicate preșcolarilor și afterschol, altele intime potrivite pentru ateliere, somn, relaxare sau pentru activități recreative.

Curtea în care se desfășoară activitățile este de peste 600 mp, dotată cu echipamente inovatoare (lego de mari dimensiuni, cuburi de construcții, echipament modular), care stimulează creativitatea și imaginația și susțin jocul liber atât de benefic copiilor.

La noi găsești

La FabuloCity folosim jocul de rol ca metodă de bază în procesul didactic pentru a îi ajuta pe studenții programelor noastre să experimenteze noțiunile proaspăt descoperite din roluri active din viața reală.

FABULOCITY JUNIOR
AFTERSCHOOL FABULOCITY
ATELIERE FABULOCITY
PETRECERI ȘI EVENIMENTE COPII
EVENIMENTE PENTRU PĂRINȚI
TABERE ȘI EXCURSII