Alături demicii fabuloşi
Cu o capacitate de 45 de copii, în grupele mică, mijlocie și mare, programul dedicat preșcolarilor este rezultatul unui efort comun depus de Georgiana Damian, psihoterapeut psihopedagog, împreună cu întreaga echipă de mentori fabuloși în crearea și menținerea întregului concept privit prin lentila dezvoltării armonioase a copilului, după particularitățile și nevoile lui.
cluburi & ateliere
mentori cu experienţă
copii fabuloşi
De ce FabuloCity
Clădire spaţioasă
Curte generoasă
Ateliere copii
Workshop-uri
Suport psihologic
Supraveghere video
Sistem detecție incendiu
Echipamente de dezinfecție profesionale
Pază și Protecție
Activităţi fabuloase
Programa de activități urmărește obiectivele specifice vârstelor, conform M.E.C., dar include tematici și activități inedite pentru cultură generală vastă, experiențe de învățare originale, focus pe autonomie, dezvoltare emoțională și cognitivă, abilități de relaționare în grup.
Familia reprezintă pentru noi un element cheie în procesul educativ, fără de care progresul copilului ar fi lent sau îngreunat, astfel că, am creat o comunitate de părinți, grupuri de informare care servesc și ca grupuri de suport pentru nevoile comune ale copiilor și părinților.
Părinții sunt actualizați îndeaproape cu privire la comportamentul copilului, emoțiile și nevoile lui, progresul înregistrat periodic.
Supravegherea video ne permite să punem la dispoziție înregistrări la cerere prin care părinții observă atmosfera de grup, activitățile și felul în care sunt ele privite de ochii copilului.
Mentorii fabuloși, de care suntem mândri, au studii de specialitate, experiență vastă în domeniu sau potențial creativ demn de explorat și experimentează un program de training intern, conform viziunii FabuloCity privind psihologia copilului, etapele de dezvoltare, comunicare, atașament și multe altele.
Jocuride Rol
La FabuloCity folosim jocul de rol ca metodă de bază în procesul didactic pentru a îi ajuta pe studenții programelor noastre să experimenteze noțiunile proaspăt descoperite din roluri active din viața reală.
Joacă de-a adulții, imitarea și jocul de rol reprezintă metode de bază ale învățării. Încă din primele luni de viață, copilul învață prin imitare. Mai apoi, se îmbracă precum părintele și își imaginează că este un polițist agil într-o misiune dificilă.
Jocul de rol este o metodă excelentă de învățare care le permite copiilor de toate vârstele:
- să aplice imediat conținutul învățat;
- să se implice direct, din roluri active;
- să exerseze abilități precum: putere de decizie, spontaneitate, responsabilitate, comunicare, etc;
- să înțeleagă și să integreze conținutul;
- să stimuleze gândirea de ordin superior;
- să memoreze pe termen lung informații.