FabuloCity Junior Galaţi

gradinita-fabulocity-galati
about-us_section_01_1

Alături de micii fabuloşi

Cu o capacitate de 45 de copii, în grupele mică, mijlocie și mare, programul dedicat preșcolarilor este rezultatul unui efort comun depus de Georgiana Damian, psihoterapeut psihopedagog, împreună cu întreaga echipă de mentori fabuloși în crearea și menținerea întregului concept privit prin lentila dezvoltării armonioase a copilului, după particularitățile și nevoile lui.

FabuloCity Preschool & After school este un centru educațional care oferă servicii de îngrijire zilnică pentru copii, prin programe educative și distractive destinate preșcolarilor și școlarilor, în conformitate cu prevederile legale. FabuloCity Preschool & After school nu este acreditată ARACIP.

 

0+

cluburi & ateliere

0+

mentori cu experienţă

0+

copii fabuloşi

De ce FabuloCity

Clădire spaţioasă

14 săli tematice

Curte generoasă

Dotată cu echipamente inovatoare

Ateliere copii

Cluburi şi ateliere variate

Workshop-uri

Activități pentru copii și părinți

Suport psihologic

Disponibil la nevoie

Supraveghere video

Centrul este dotat cu aparatură video

Sistem detecție incendiu

În conformitate cu legislația în vigoare

Echipamente de dezinfecție profesionale

Lămpi UVC și nebulizatoare

Pază și Protecție

Monitorizare 24/7

Descoperă FabuloCity

Activităţi fabuloase

Programa de activități urmărește obiectivele specifice vârstelor, conform M.E.C., dar include tematici și activități inedite pentru cultură generală vastă, experiențe de învățare originale, focus pe autonomie, dezvoltare emoțională și cognitivă, abilități de relaționare în grup.

Familia reprezintă pentru noi un element cheie în procesul educativ, fără de care progresul copilului ar fi lent sau îngreunat, astfel că, am creat o comunitate de părinți, grupuri de informare care servesc și ca grupuri de suport pentru nevoile comune ale copiilor și părinților.

Părinții sunt actualizați îndeaproape cu privire la comportamentul copilului, emoțiile și nevoile lui, progresul înregistrat periodic.

Supravegherea video ne permite să punem la dispoziție înregistrări la cerere prin care părinții observă atmosfera de grup, activitățile și felul în care sunt ele privite de ochii copilului.

Mentorii fabuloși, de care suntem mândri, au studii de specialitate, experiență vastă în domeniu sau potențial creativ demn de explorat și experimentează un program de training intern, conform viziunii FabuloCity privind psihologia copilului, etapele de dezvoltare, comunicare, atașament și multe altele.

Jocuride Rol

La FabuloCity folosim jocul de rol ca metodă de bază în procesul didactic pentru a îi ajuta pe studenții programelor noastre să experimenteze noțiunile proaspăt descoperite din roluri active din viața reală.

Joacă de-a adulții, imitarea și jocul de rol reprezintă metode de bază ale învățării. Încă din primele luni de viață, copilul învață prin imitare. Mai apoi, se îmbracă precum părintele și își imaginează că este un polițist agil într-o misiune dificilă.

Jocul de rol este o metodă excelentă de învățare care le permite copiilor de toate vârstele:

  • să aplice imediat conținutul învățat;
  • să se implice direct, din roluri active;
  • să exerseze abilități precum: putere de decizie, spontaneitate, responsabilitate, comunicare, etc;
  • să înțeleagă și să integreze conținutul;
  • să stimuleze gândirea de ordin superior;
  • să memoreze pe termen lung informații.

Descoperă cum poți deveni fabulos

Află condițiile necesare

activitatile-fabulosilor
about-us_section_01_1

EchipaFabuloasă

Am reușit să aducem împreună mentori, traineri, profesori, învățători, personal de suport cu experiență, motivați de același obiectiv: de a aduce ceva DIFERIT și de CALITATE în Galați.
Listă mentori