OFA StartUp Angels – Ediția I | FabuloCity

OFA StartUp Angels – Ediția I

“OFA StartUp Angels – Ediția I, prima competiție de pitching din România, adresată femeilor antreprenor, s-a încheiat. Marea Finală a culminat cu premierea a trei afaceri de top, iar juriul a acordat, în plus, și un ”premiu special pentru originalitate și inovare”.

Au fost patru luni intense, în care echipa organizatorică a competiției OFA StartUp Angelsa analizat 135 de dosare de afaceri, dintre care 56 de afaceri au îndeplinit toate condițiile pentru a fi validate și a intra în concursurile regionale. Este vorba de 56 de afaceri start-up, cu un mare potențial de creștere. Dintre acestea, 10 afaceri au intrat în Marea Finală, trecând prin exigența votului juriului dar și al publicului.

Finala nu a fost lipsită de tensiune și emoții, ceea ce s-a resimțit dincolo de granițele on-line-ului! De departe, juriul a avut o misiune foarte grea, aproape ingrată: aceea de a discerne și a vota DOAR trei câștigătoare! Și cum votul juriului a fost foarte strâns, varianta finală s-a impus de la sine: a fost desemnată cea de-a patra câștigătoare, aceea care a primit din partea juriului un ”premiu special pentru originalitate și inovare”.

Locul I – Georgiana Damian-Săvăstru (Galați), cu afacerea ”FABULOCITY PRESCHOOL & AFTERSCHOOL”

Imediat după aflarea votului, Georgiana Damian-Săvăstru ne-a declarat: ”Am simțit un salt emoțional puternic, de la resemnare la extaz. M-a bucurat ideea că misiunea noastră a găsit ecou în juriu și speranța că suntem mult mai mulți cei care ne dorim sănătate emoțională pentru noi și copiii noștri. Marele premiu va ajunge în producția de jurnale de dezvoltare emoțională pentru copii de toate vârstele și în psihoeducarea publicului privind nevoia, deci în marketing”.

Reamintim că ”FabuloCity este un program edutainment (education+ entertainment) care îmbină educația (grădiniță și pre/after-school) cu distracția, iar ceea ce rezultă este un ORAȘ al COPIILOR, condus de copii, sub îndrumarea mentorilor. Orașul Fabulos este un cadru în care copiii experimentează prin joacă meseriile oamenilor mari. ”La FabuloCity folosim jocul de rol ca metodă de bază în procesul didactic pentru a-i ajuta pe studenții programelor noastre de grădiniță, afterschool sau activități de tip atelier, să experimenteze noțiunile proaspăt descoperite din roluri active din viața reală”, explică antreprenorul Georgiana Damian-Savastru.”

Sursa: https://curierulnational.ro/competitia-ofa-startup-angels-si-a-premiat-castigatoarele/