Politica de confidenţialitate | FabuloCity

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.fabulocity.ro.

Operatorul de date personale (GDPR) si detinatorul acestui website este SC FABULOCITY SRL, cu sediul in Str. Morilor, Nr. 10, Galati, avand Codul Fiscal 43515175, Nr. Reg. Com. J17/11/2021 .

Prin completarea formularului de inregistrare de pe fabulocity.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii fabulocity.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea fabulocity.ro si a tertilor cu care are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar fabulocity.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@fabulocity.ro