Recrutare | FabuloCity
Simți că ești făcut pentru a fi educator? Vorbești fluent limba blândeții și a respectului? Ești o fire veselă, creativă, cu mult drag pentru copii? Ai experiență, dar știi că asta nu este totul, pentru că e o prioritate pentru tine să te dezvolți continuu? Știi despre tine că ești fabulos și-ți cauți locul (de muncă)?
Hai în FabuloCity!
 
Oferim:
• Training intern
• Echipă mișto (mișto rău, dar nu ne crede, vino să vezi!)
• Suport de integrare
Așteptăm CV-urile, însoțite de fotografie recentă (dorim să putem asocia cuvintele din CV cu un chip, aspectul fizic nu reprezintă un criteriu de selecție.
————————————————————————————————————————————–

FABULOCITY caută mentori pentru atelierele de seară/ de weekend.

Ai un talent pe care simți că-l poți da mai departe? Ești atât de priceput la c e v a  încât a devenit o artă care poate fi împărtășită? Ai abilități pedagogice și-ți sunt simpatici copiii? Ești deja profesor și vrei să ajungă la cât mai mulți copii materia pe care o predai?  Te preocupă dezvoltarea și ai o gândire creativă? Îți place să meșterești tot timpul ceva?

Este FOARTE posibil să fii persoana pe care o căutăm!

Hai să ne cunoaștem!

————————————————————————————————————————————–

Suntem mereu în căutare de personal nou. Dacă ai experiență în lucrul cu copiii și îți place munca în echipă, poți să aplici pentru o carieră în cadrul FabuloCity. Completați formularul de mai jos, atașați CV-ul dvs iar dacă avem un loc disponibil te vom contacta telefonic.

    Ataşează CV-ul tău