Sănătate Emoțională în Grădinițe și Școli | FabuloCity

Sănătate Emoțională în Grădinițe și Școli

Comportamente agresive, competiția între copii, anxietate la nou, anxietate la separarea de părinți, perfecționism și frustrare…îți sună cunoscut?
Dacă ești educator sau învățător, la o instituție de stat sau privată, ori faci parte din echipa de suport a unui cadru didactic, cu siguranță te-ai întâlnit cu cel puțin unul dintre aceste subiecte dificile la clasă.
 
Ai simțit că ai responsabilitatea de a gestiona aceste momente?
Ai simțit vreodată că ești presat să jonglezi cu actul didactic într-o mână și emoțiile puternice ale copiilor în altă mână?
Iată ceva important: aflat sub asediul unei emoții puternice (frică, furie, frustrare, rușine, vinovăție, etc), cortexul prefrontal, adică acea parte a creierului responsabilă de rațiune, de luare de decizii, de reglare emoțională, de asimilare de noi cunoștințe, este inaccesibilă, prin urmare, oricât de dedicat și creativ ai fi în metodele tale de predare, copilul nu înregistrează nicio informație în acele momente.
În formarea ta profesională ca dascăl nu te-a pregătit nimeni pentru aceste tipuri de intervenții la nivel emoțional.
Dacă ai căutat răspunsurile singur, ai citit cărți de psihologie și ai accesat cursuri de parenting, e admirabil efortul tău, însă, chiar și așa, e posibil să simți că e insuficient explicat ce ai TU de făcut, când nu ești nici părintele, nici psihologul copilului.
 
Acest workshop se adresează educatorilor, învățătorilor, profesorilor și personalului suport (asistent educator) și servește ca un prim și IMPORTANT pas către vindecarea copiilor.
Nu înlocuiește intervenția psihoterapeutică acolo unde este necesar, dar ajută la prevenirea și atenuarea comportamentelor neplăcute, ajută la crearea unei dinamici de grup armonioase și, foarte important, la alfabetizare emoțională.
Cu alte cuvinte, la creșterea generațiilor de copii pentru a deveni adulți independenți profesional, dar și ființe care își cunosc și reglează emoțiile, în mod natural.
Pentru că munca ta de cadru didactic este deja încărcată, am simplificat acest workshop transformându-l într-un ghid pas cu pas adaptat pe fiecare problematică, alături de resurse gata să fie folosite la clasă, jocuri, planșe, suport video.
Iată curriculum:
🎈 Alfabetizare Emoțională
🎈 Tipuri de atașament și cum se manifestă în comportamentul preșcolarilor/școlarilor
🎈 Care este stilul tău de atașament și ce impact are asupra studenților tăi?
🎈 Kitul pentru Sănătate Emoțională la Clasă- metode și resurse gata de imprimat
🎈 Etapele dezvoltării creierului
🎈 Cum recunoști anxietatea
🎈 Kit de supraviețuire în caz de anxietate
🎈 Anxietate la separare de părinți
🎈 Adaptare de nou
🎈 Furie și agresivitate
🎈 Perfecționism
🎈 Deficit de atenție
🎈 Creșterea motivației intrinsece
Dată workshop ONLINE (interactiv): 08.10.2022
Interval orar: 9:30 a.m.-15:30 p.m.
Platformă Online
Participantul la workshop primește diplomă de participare ( CURSUL NU ESTE ACREDITAT) și toate resursele prezentate de-a lungul workshop-ului, în format electronic.
Cost:180 lei 
Înscrierea se face prin plată în cont:
Beneficiar: SC FABULOCITY SRL
IBAN: RO15RZBR0000060023474123
Raiffeisen Bank
După efectuarea plății se trasmite dovada de plată prin email: contact@fabulocity.ro
Participantul primește un e-mail cu instrucțiunile de participare: link către platformă, broșură, structura cursului.
Plata nu se returnează.
 
Vă aștept cu mare-mare bucurie și optimism!
Psihoterapeut Georgiana Damian