Zensibil.ro | FabuloCity

Zensibil.ro

“Georgiana Damian – Săvăstru – psihoterapeut sistemic de familie, psiho-pedagog, co-fondatoarea Fabulocity Preschool & Afterschool și câștigătoarea marelui premiu al primei ediții OFA STARTUP ANGELS – a lansat de curând programul Zensibil – un program de psihoeducație destinat atât copiilor pentru a se familiariza cu emoțiile atât firești și necesare pentru creștere, cât și adulților.

Așa cum a și declarat în momentul câștigării premiului OFA STARTUP ANGELS 2021 – ”Marele premiu va ajunge în producția de jurnale de dezvoltare emoțională pentru copii de toate vârstele și în psihoeducarea publicului privind nevoia, deci în marketing.” – Georgiana Damian – Săvăstru s-a ținut de cuvânt și a dat naștere programului Zensibil.

Programul Zensibil dorește să ajut noile generații de copiii, adolescenți și adulți ”să se transforme… de la SENSIBIL la Zensibil” cu ajutorul următoarelor resurse adresate tuturor categoriilor de vârstă:

  • Jurnale de self-therapy, broșuri, cursuri și workshop-uri online/fizice pentru adulți.
  • Cursuri și broșuri cu materiale necesare pentru sănătate emoțională la clasă dedicate cadrelor didactice.
  • Jocuri, jucării psihoeducative și cursuri online/fizice pentru copii.
  • Jurnale de self-therapy, kit-uri downloadabile și cursuri online/fizice pentru preadolescenți și adolescenți.
    În acest sens, a realizat 2 jurnale de self – theraphy destinate adolescentelor și femeilor. Jurnalele conțin exerciții pentru 8/10 săptămâni, exerciții audio și ilustrații personalizate.

My secret Journal – Partea 1 este un jurnal pentru terapie de sine, dedicat adolescentelor, ce conține exerciții săptămânale pentru gestionarea emoțiilor și creșterea stimei de sine, citate și ilustrații care completează călătoria către sinele autentic.

My Journey – Partea 1 este un jurnal de psihoterapie, dedicat femeilor, ce conține metode de mindfulness, puterea gândurilor, variate exerciții de respirație pentru o stare de calm, metode prin care să te descoperi și să renunți la credințe limitative, să afli mesajul emoțiilor tale și cum le poți gestiona.

Exercițiile sunt fundamentul pentru terapie de/pentru sine, pentru o stare de prezență, pentru a găsi calea către autenticitate, inner self.

Pentru cei care au parcurs deja etape în psihoeducație și terapie de orice natură, conținutul nu va fi nou, însă el servește ca o punte de legătură între teorie și practică, ca un terapeut care îți este zilnic alături și te încurajează să rămâi conectat la obiectivul tău, îți dă de lucru cu tine, îți arată geamandura când te pierzi în marea task-urilor de zi cu zi.

Mai multe detalii despre programul Zensibil și jurnalele de self-therapy puteți regăsi aici: www.zensibil.ro

Sursa: Organizația Femeilor Antreprenor